About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

13
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Al Fonds (Marc Person)AnnGejeMMark Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ann
Gast
Ann

Is er al bekend wanneer de andere GB-fondsen van Threadneedle in een LU-versie beschikbaar komen bij MeDirect ?
Ik had ergens gelezen dat er op 18/11 nog een deel naar LU gingen gaan. En sinds die dag krijgen er enkele in mijn schaduwportefeuille geen nieuwe koers meer door. Bij MeDirect staan ze toch nog gewoon in de GB-versie.

GejeM
Gast
GejeM

Betreft de Threadneedle omzetting van ISIN GB…. Naar LU….., zij spreken van een “Corporate Action: Mandatory Merger”. ik heb deze week de afrekening gekregen (MeDirect) van de omzetting van American Fund (GB0002769429) naar Threadneedle (Lux) -American (LU1868836591), de omzetting gebeurde met factor 0,409966 LU voor elke GB. Wat is uw visie wat betreft de voorgeschiedenis van LU1868836591 dat vanaf 16/10/18 een notering heeft (en andere fondsen na de “Mandatory Merger”)? Zal dat fonds als een nieuw fonds beschouwd worden of worden de vroegere koersen van GB0002769429 omgerekend zodat de LU versie als reeds lang bestaand fonds in uw spreadsheets blijft… Lees verder »

Mark
Gast
Mark

Heeft M&G al LU fondsen? Zat te kijken naar hun Optimal Income, Prudent Allocation en Dynamic Allocation op hun site en M* en vindt alleen GB varianten.

Indien ze hun EU pas zouden verliezen, ga je dan iets moeten doen of gaan die gewoon alles uitbetalen op je rekening?

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be