About the author

Redactie

Ik ben Johan, oprichter van MijnKapitaal.be. Deze website werd opgericht om op een objectieve en onafhankelijke manier financiële zaken bespreekbaar te maken. Op professioneel niveau werk ik als Business Intelligence Consultant voor internationale ondernemingen. Het analytische en communicatieve aspect in combinatie met mijn passie voor economie en informatica laten mij toe om een goed zicht te krijgen op beleggen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bargain
bargain
4 jaren geleden

Wat was het alternatief voor deze’ populisten? De trado’s die om het kort te houden reeds 50jr aan de macht waren en alleen maar een politiek van eigen behoud gevoerd hebben op kosten van de gewone burgers.Bij de jaarlijkse begrotingscontrole in het holst van de nacht belastingen en accijnzen verhogen en alle uitgaven in de sociale zekerheid verminderen. Uitgaven die de pan uit swingen om alle illegale en onterechte inwijkelingen te bekostigen ipv terug te dringen maar vooral om zichzelf te verrijken en een goede oude dag te bezorgen (uitstap vergoeding,vette bijpostjes en het walhalla:Europa).
Al wat niet past in het denkbeeld van de gevestigde orde wordt dan maar afgedaan als populisme wat in hun ogen slecht en negatief betekend ipv de wil van het volk…

Ivo
Ivo
4 jaren geleden
Antwoord aan  bargain

En wie zegt er dat hun voorgangers niet even grote populisten waren, die uiteindelijk lang genoeg hebben laten zien wat ze waard waren? De vraag is of er nog andere politici zijn… Het is telkens kiezen tussen de pest en de cholera. Of tussen een Gigantische Douche en een Turf Sandwich cfr South Park.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x