About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
4 jaren geleden

> … eigenlijk verandert er voor de belegger niets
Behalve dan dat je in de FrankyMatic
1) je historiek voor dat fonds verliest
2) je portefeuilledatum weer wat naar achter ziet opschuiven
3) een jaar moet wachten om terug de jaarlijkse opbrengst van dat fonds te zien
Daarom: liever niet, maar ja.

jempi25
jempi25
4 jaren geleden

Dank U voor deze info! Na geruime tijd dat ik een mail stuurde en zelfs geen antwoord op kreeg van jullie! Zelfs niet dat het aan bod zal komen dra ! Worden hier alleen maar sommigen beantwoord, die in de smaak vallen van de beheerders van MK ?
Verwacht ook geen private informatie, omdat jullie vrijwilligers zijn , maar een klein antwoordje dat jullie het ontvangen hebben ! Of een automatische reply bv dat het mailtje aangekomen is, via jullie contactformulier, en bekeken zal worden !! Is toch niet zo moeilijk hé ?

jempi25
jempi25
4 jaren geleden

Dank U beste ! Begrijp ook dat dit een hele drukke bezigheid is. En heb reeds verschillende keren dit aangeprezen, hoe dat jullie dit telkens klaarstomen en beantwoorden!
Want heb zelf ooit een website gehad, gemaakt voor en van een vereniging die jaarlijks vele uitstappen enz deden. Foto’s enz.. Arikels. en op een gegeven moment krijg je het zo druk dat …….. En als puntje bij paaltje komt weten ze het altijd beter!
MVG jempi25

Ann
Ann
4 jaren geleden
Antwoord aan  jempi25

Automatische Reply’s ? Nee, dank u ! Ze vervuilen mijn mailbox, en je hebt er nog het raden naar of je mail gelezen wordt of niet.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x