About the author

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jhn
Jhn
7 jaren geleden

We kunnen ook geen beoordeling meer geven, denk ik?

wingman
wingman
7 jaren geleden

Het oogt aboluut een stuk moderner. Leuker op het scherm.

Ik merk één minpuntje: een printvriendelijke pagina. Als je af en toe een artikel wenst af te drukken, dan heb je de keuze tussen ofwel de grote afbeelding, alle tags die de afdruk compleet verknoeien ofwel selecteer je de tekst, maar dan moet je wel de titel missen.

Jens
Jens
7 jaren geleden

Het ziet er zeker moderner uit, al vind ik toch dat er is ingeboet op overzichtelijkheid. Iemand die de site voor de eerste keer bezoekt, zal geconfronteerd worden met te veel informatie. Ik zou op de homepagina gewoon een chronologisch overzicht geven van de verschillende posts (zoals vroeger het geval was). Wanneer je echt naar specifieke info zoekt, kan je de blauwe hoofdbalk al gebruiken. Bv. blauwe hoofdbalk bevat duidelijke tab ‘Cursus’, maar toch wordt die cursus op de startpagina nog eens volledig uit te doeken gedaan met 2 x 10 links. Beschouw het als opbouwende kritiek 🙂

E1OE
E1OE
7 jaren geleden

Ben (als complete leek) nog maar sinds een drietal maanden vaste lezer van al hetgeen hier onder de aandacht wordt gebracht. Alhoewel het mij (nog) niet altijd lukt om de essentie van sommige behandelde items onmiddellijk door te hebben, meen ik al heel wat kennis te hebben opgedaan – niet het minst het gevolg van de wijze waarop alles wordt verwoord en de snelle respons die op het gevraagde volgt.
Daarom ook een welgemeende dank – even aanpassen, maar ben er zeker van dat “het nieuwe kleedje” waarin de website Mijnkapitaal werd gestoken, iedereen wel zal bevallen.
E10E

Vowani
Vowani
7 jaren geleden

Een mooie sprong voorwaarts!

Sloeberke
Sloeberke
7 jaren geleden

Het is wel even wennen maar het lijkt een hele verbetering. Keep up the good work !

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x