About the author

Related Articles

12
Reageer op dit artikel

avatar
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
DirkVVJohanjules cesarAl FondsMouche Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
DirkVV
Gast
DirkVV

Leuk artikel in één van m’n favoriete rubrieken op maandagochtend in DS. Fijn om ook eens een paar van de mensen achter ‘Mijn kapitaal’ te zien. Doe zo verder!

jules cesar
Gast
jules cesar

Alvast proficiat en meteen een suggestie voor een onderwerpje. Als Goud hier nog eens de revue mag passeren zou dit dan ook eens kunnen voor Carmingnac Patrimione ? Jullie hebben wrsch meer kijk op wat daar op dit moment inzit en waarom het niet meeloopt (of wil meelopen) met de huidige resultaten. En wat is dan het verschil met zijn tweeling EThna die het wel doet dezer dagen ?

Mouche
Gast
Mouche

proficiat! Dit heeft heel wat inspanningen van jullie gevraagd en hopelijk hebben jullie ook de voldoening dat alsmaar meer en meer lezers deze site ontdekken. De look is ondertussen ook al een paar keer gewijzigd en het wordt alsmaar beter.

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Zulke berichtjes geven ons een boost aan vitamines om door te gaan !

av
Gast
av

Hip Hip Hoera . Hopelijk nog vele jaartjes erbij.

TK14
Gast
TK14

Proficiat met jullie éénjarige website! Een prachtinitiatief dat ik hopelijk nog vele jaren mag kunnen volgen…! Doe zo verder!

Baekelandt Jean
Gast
Baekelandt Jean

Ik wil jullie van harte bedanken voor jullie klare uitleg bij vele beleggingsproducten. Minister Vandela notte zou jullie moeten subsidiëren voor het educatieve werk. Gelukkig bieden jullie tegengewicht tegen de traditionele banken die blijkbaar niet gehinderd worden door ene toezichthouder terwijl ze vele klanten een rad voor de ogen draaien en nog altijd zeer gecompliceerde producten verkopen aan gewone beleggers/klanten. Eigenlijk is daar nog niets aan veranderd en schieten onze politici, ondanks vele beloften, daar schromelijk tekort. Jipi

Sheridans
Gast
Sheridans

Duidelijk, vriendelijk, snel, goed bezig dus…

E10
Gast
E10

proficiat, ik heb meermaals jullie volledige en objectieve analyses geapprecieerd.

Jef
Gast
Jef

Hartelijk gefeliciteerd .Ik heb de website nog niet zo langgeleden ontdekt.Mijn score is 10 op 10 Alle beginende en en actieve beleggers en spaarders zouden jullie moeten ontdekken.Na jaren om zelf te proberen wat rendement te halen via individuele aandelen ,ook aleens door iemand die lage drempel vermogensbeheer doet in te schakelen ,telkens met povere resultaten. Heb ik mij helemaal gevonden in de aanpak van de oprichters van mijn kapitaal .Gewoon het product van de bank doorlichten en evalueren dat doen jullie goed en objectief.Mss zou een avond ergens bij een pintje met jullie volgers, een leuke kennismaking zijn voor… Lees verder »

jhn
Gast
jhn

hiep hiep hoera!
goe bezig 😉

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be