About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

12
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
jules CeasarFilipRobokatjuluscesarEdegembe Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jules Ceasar
Gast
jules Ceasar

Wel even oplette, de tarieven lijst ook nog goed nakijken.

Ze schaffen bij Binck wel de INSTAPkosten (tijdelijk ?)af maar de UITstapkosten zijn er nog wel degelijk. Staat wel degelijk in het bericht hierboven maar je leest er mssch wel snel over 😉

Minstens 9,75 euro..bij grotere bedragen zelfs meer…
HerBalanceren met kleinere bedragen kan dus duur zijn.

jules Ceasar
Gast
jules Ceasar

In de vlucht eens snel gekeken welke niet beursgenoteerde fondsen er in het vernieuwde aanbod zitten van Binck. Onderstande namen zijn direct gekopieerd uit het aanbod Carmignac Patrimoine A EUR Acc Ethna-AKTIV T kap Rouvier Patrimoine C kap M&G Optimal Income Fund A Hedged kap Nordea 1 Sicav Stable Return Fund BP kap DNCA Invest Eurose A kap(het andere staat er niet bij) Invesco Funds Invesco Balanced-Risk Allocation Fund A kap Flossbach von Storch Multiple Opportunities II RT kap BlackRock Global Funds Global Allocation Fund A2 EUR kap Wat ontbreekt (of kon ik niet direct snel kon vinden/onder voorbehoud van… Lees verder »

juluscesar
Gast
juluscesar

Dan brengen we zelf wat nieuws aan 😉 Vanaf nu (terug) gratis fondsen bij Binckbank mits aankoop boven de 500 euro’s “Gratis instappen Betaalde u vroeger een vaste transactiekost (zowel bij instap als bij uitstap) voor de meeste niet-beursgenoteerde fondsen*, dan betaalt u nu enkel nog instapkosten indien u voor minder dan € 500 koopt. De uitstapkosten blijven ongewijzigd. Neem gerust een kijkje in onze vernieuwde lagere tarieven. Bijvoorbeeld: U stapt in voor € 280, dan betaalt u € 9,75 transactiekosten om in te stappen. U stapt in voor € 720, dan betaalt u GEEN transactiekosten om in te stappen.”… Lees verder »

Filip
Gast
Filip

Let op: de uitstapkost (9,75 per transactie) is wel nog steeds van toepassing!
Dit naast eventuele RV en eventuele TOB uiteraard.

Edegembe
Gast
Edegembe

Een deugddoend verlof gewenst! Na een jaar met alweer veel leerzame artikels hebben jullie dat dubbel en dik verdiend. Geniet er van.

Koen
Gast
Koen

Een fijne vakantie, geniet ervan !

jempi25
Gast
jempi25

Een fijn en prettig verlof, aan allen! Na dit druk jaar, van steeds maar lastige vragen, en mensen die proberen hun ideeën over beleggen, laten waar te maken door jullie !!!

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Als het over cijfers gaat, dan rekenen we altijd erg nauwkeurig en gaan we er niet met de grove borstel door. Hier in Frankrijk noemen ze dat laatste “à la louche”.
Met fotoshop zijn we blijkbaar veel creatiever als ik deze foto bekijk.

Kulderzipken
Gast
Kulderzipken

Dacht al dat die board room er nogal bescheiden uit zag…

Al Fonds (Marc Person)
Lid

Het eigenlijke probleem is dat we niet eens een boardroom hebben, laat staan een board. Zelfs geen baard…

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be