About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

12
Reageer op dit artikel

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
RobokatJan DebonnetCP1234AnnKevin Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jan Debonnet
Gast

Het is even relevant om deze in de kijker te zetten, slechts een week later. ‘Earth overshoot day’ op 13 augustus. Vandaag hebben we evenveel verbruikt en vervuild als de planeet in één jaar tijd kan produceren en absorberen. Het zou een mooie gelegenheid zijn om nog eens een stukje te brengen over duurzaam beleggen.

CP1234
Gast
CP1234

Over onze zogezegde “verzorgingsstaat,” men moet in dit land maar een beetje met je gezondheid sukkelen en je bent failliet. Geen enkele specialist werkt volgens de barema’s zodat je pakken zelf mag ophoesten, medicatie kost schandalig veel. Vergelijk het maar eens met onze 5 buurlanden, wij zijn het slechtste af en betalen toch het meest aan onze verzorgingsstaat … Zou het misschien aan onze competente politici liggen en onze “linkse” pers die ons al jaren voorliegen en de waarheid beschimpen als rechts-populistisch ? ( al moet ik eerlijk zeggen dat ik zo’n artikels niet echt verwacht op deze site, vind… Lees verder »

Ann
Gast
Ann

Is het voor alleenstaanden ook al zover, of moeten die nog langer wachten ? De laatste tijd heb ik gelezen dat die veel zwaarder belast worden dan gezinnen.

Kevin
Gast
Kevin

Met de Tax Shift wordt het ongetwijfeld nog veel later dan 5 augustus. Afspraak over een jaar!

KevinG
Gast
KevinG

We zijn er wel zelf de oorzaak van. De maatschappij krijgt de politiekers waar het voor stemt. Die houden zich op hun beurt bezig met de dingen uit hun programma, zaken waarvan ze zelf zeiden dat het belangrijk was. Tja.

Bert
Gast
Bert

@KevinG: Hier ga je toch kort door de bocht. De kiezer moet zich baseren op een programma waarin iemand zegt waar hij voor staat. Dit is geen garantie dat hij dit programma na verkozen te zijn ook echt gaat uitvoeren. Daarnaast is het niet zo dat je zelf beslist wie aan de macht komt. Je geeft de partijen een gewicht waarmee ze aan de onderhandelingstafel kunnen gaan zitten. Maar er is geen garantie dat wie de verkiezingen wint ook zal regeren. En dan is er nog het verhaal van mensen die niet hoeven verkozen te worden om toch te regeren.… Lees verder »

Fre
Gast
Fre

Dit stuk bevat wel een aantal valide punten tegen deze wel heel simplistische benadering van wat in zijn geheel toch een complexer probleem is: http://www.demorgen.be/dm/nl/2462/Standpunt/article/detail/1981065/2014/08/06/Tax-Liberation-Day-ofwel-een-plat-populistische-persmededeling-van-een-consultancybureau.dhtml

Bloemkool
Gast
Bloemkool

Het is godgeklaagd!

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be