About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

18
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
LucAl Fonds (Marc Person)NatalieAnnWouter Lievens Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Luc
Gast
Luc

Las het interview met Flossbach in De Tijd en gelooft men nu echt dat men de euro gaat laten verdwijnen. Enerzijd zou ik graag terug de BEF gebruiken – hoef ik nooit meer alles maal 40 te rekenen 😉 – anderzijds lijkt het mij niet echt realistisch dat die euro effectief zou verdwijnen. Ja, alles kan hé maar heb toch nog nergens iets concreets gehoord over dat men de euro zou gaan afschaffen. Echt een sterke indruk maakt die Vorndran toch niet op mij met dat soort wilde uitspraken die mss goed scoren bij het grote publiek. PS. Wouter, heb… Lees verder »

Ann
Gast
Ann

Vandaag staat er in De Tijd een artikel over deze presentatie, onder de titel : “Lig niet wakker van de dure beurs”.

Natalie
Gast
Natalie

Al Fonds, werd er niets gezegd over het fonds zelf en ook hoe ze gaan omgaan met de verstrakking van de centrale banken?

Luc
Gast
Luc

Heb je niks kunnen vragen over hun strategie of port?

Vroeg mij destijds ook af waarom ze 2de helft van 2016 zo zwaar in consumer staples bleven zitten die toen rake klappen kregen. Reeds in het voorjaar had Nestle en anderen laten verstaan dat er voor het eerst in 10j krimp zou komen in de hele sector dus het gevolg liet zich raden.

Philip
Gast
Philip

Waarom wordt hopelijk Martin Schulz niet de opvolger van Merkel?
Is er ook tijdens deze deelname gesproken over een alternatieve munt om gedeeltelijk in te beleggen (bv met kortlopende individuele obligaties) ?

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be