About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

14
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
AnnAl FondsKevinPeterCarl Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ann
Gast
Ann

Net gelezen: Vanaf 18/8/16 mogen binaire opties en CFD’s met een hefboomeffect niet meer aan particulieren verkocht worden. Ook de telefoons met agressieve verkoopstechnieken met veel te mooie rendementen zouden voortaan verboden zijn.

Kevin
Gast
Kevin

Ik heb ooit (2 jaar geleden) ook met een fictief bedrag en een gratis account op één of andere Amerikaanse site het systeem van binaire opties uitgeprobeerd en raar maar waar… Je wint 7 van de 10 keren. Ik ging toen op andere sites en fora informatie inwinnen en op een forum zei me ook iemand dat hij vermoedens had dat die ‘koers’ fictief is en niet gelijk is met de werkelijke koers. Als je op ‘Lager’ inzet gaat de koers op het einde naar boven en omgekeerd. Jij als ‘gokker’ kan niets doen want op zich kun je niets… Lees verder »

Peter
Gast
Peter

Kan je met die binaire opties mss geen winst maken als er een duidelijk trend is, bvb. bij een crisis of een sell off op vrijdag. Is het niet gelijkaardig aan daytraden? Heb dat ooit nog gedaan op de reguliere beurs en er best goed mee verdiend. Je kan soms echt wel van een aandeel of index berekend inschatten of het gaat verder dalen of stijgen. Beleggen op lange termijn is wel rustiger. Met binaire opties heb ik geen ervaring.

Carl
Gast
Carl

Als voormalig optiemarket maker kan ik enkel maar bovenstaande bevestigen: de kleine garnaal maakt geen kans bij dergelijke opties en die zijn in niks te vergelijken bij wat er soms in binaire opties gebeurt OTC.

Yvonne
Gast
Yvonne

Ik heb er maar een woord voor…………oplichting!

Jurgen
Gast
Jurgen

Het lijkt inderdaad op met vuur spelen waarbij de kans groot is dat je je handen verbrand.

Kevin
Gast
Kevin

Heb hier eens demo van gezien. Ze gingen naar de koers van bepaalde munten kijken gedurende de laatste uren, daarin zagen ze een opwaardse of neerwaardse trend en dan volgden ze deze. Zij beschouwen het dus als een “onderbouwde” gok. Natuurlijk lukt het in demo’s keer op keer om winst te pakken (4 munten telkens met 100$ inleg). Spijtig genoeg kon je zelf niet experimenteren met live data en fictief geld. Wat al een indicatie is dat het waarschijnlijk niet zo makkelijk is als ze het laten uitschijnen.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be