About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Phjo
Gast
Phjo

‘Our global funds Carmignac Patrimoine and Carmignac Investissement have carried out a partial sale of our gold mines exposure whose opportunity cost had become too high,’ said Saint-Georges.
Naast rendementen moeten tevens de gelopen risico s in aanmerking genomen worden. Voor dit laatste bestaat er minder visueel en uitgesproken materiaal.
Ondanks hun mogelijke verschillen inzake performantie op korte termijn blijft het een mooie match deze beide fondsen tesamen in portefeuille!

jules cesar
Gast
jules cesar

Tja, gebrek aan geduld bij de de belegger, helemaal mee eens. Perceptie is afhankelijk vanaf welk standpunt je dingen bekijkt. Hierbij een grafiek van de twee gemaakt op Morningstar. (ik hoop dat je dit mag laten staan voor de rechten) Ik had blijkbaar het ongeluk Carm Patr aan te kopen op de twee piekjes begin vorige zomer; terwijl ik Ethna kocht precies daar juist tussenin. Conclusie op korte termijn speelt het instap moment een rol…geduld is een mooie zaak.;-) Toch moet ik nog altijd wennen aan je zuiver mathematische aanpak zonder te kijken wat er precies achter of in de… Lees verder »

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be