About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

8
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AnnAl Fonds (Marc Person)MarioVowani Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ann
Gast
Ann

DE grote vraag die bij mij bovenkomt, is of de fondsenhuizen nog wel geïnteresseerd gaan zijn in de Belgische markt. Gaan we nog vrij kunnen kopen wat we zelf willen ? Of moeten we ons beperken tot een handvol huisfondsen van banken, die nog meer kosten gaan aanrekenen ?
Zijn Febelfin/de regering/… de mensen hiermee net niet in risicovollere activa aan het pushen, omdat de rest hier ev. niet meer aangeboden kan worden ?

Mario
Gast
Mario

Ik begrijp dat je een alergie kunt krijgen van een teveel aan regulering, maar aan de andere kant hoor ik een “eigen rendement eerst” redenering achter: laat ons zoveel mogelijk winst maken ook al gaat het ten koste onze eigen toekomst en zeker die van onze kinderen. Belgie is inderdaad wat klein om dergelijke regels in te voeren, maar als we moeten wachten op Europa… inderdaad: als we al beginnen op kleine schaal kan Europa snellere stappen vooruit zetten door een deel van het werk te herbruiken. De eerste grondwet door Napoleon ingevoerd heeft immers ook in vele landen gediend… Lees verder »

Vowani
Gast
Vowani

Waar kunnen we de argumenten lezen van de voorstanders van deze voorstellen, zodat we één en ander kunnen afwegen?

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be