About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

6
Reageer op dit artikel

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
E10Al FondsStefaanHet mannekeevita Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
E10
Gast
E10

proficiat met uw artikel

Stefaan
Gast
Stefaan

Ik lees je nieuwsbrieven nu al een jaar of zo en ik leer elke dag bij. Schitterend (en inderdaad gratis zoals je zegt). Puik werk!

Ik heb ook gemerkt dat de Tijd portefeuille geen historiegrafieken meer geeft wat ik ook jammer vind. Bestaat er een alternatief om de fondsen makkelijk op te volgen?

Het manneke
Gast
Het manneke

Maar wat te denken van de zogenaamde “geselekteerde” fondsen die je bij sommige banken in hun aanbod terugvind. Dit valt waarschijnlijk toch onder de wijze adviezen en niet onder platte reklame .
Voor een gedeelte hebben we dat al proberen op te vangen met die “challengers” die je onder ons Mixerfonds zal vinden. Dat zij fondsen die nu al dikwijls door de banken als alternatief worden aangeboden. Dikwijls zijn dat dakfondsen ( FOF ): fondsen die beleggen in andere fondsen waar de banken op die manier twee maal commissie op incasseren.

evita
Gast

Je slaat met dit artikel de nagel op de kop !
De mensen vertrouwen gewoon het advies van hun bank en dat vertrouwen zou ook moeten bevestigd worden, maar….ik heb mijn lesje wel geleerd !

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be