About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mark
Mark
3 jaren geleden

Hebben jullie Flossbach niks gevraagd over hoe ze hun strategie gaan voeren de komende maanden? We zitten met quasi volledig tewerstelling en nog nauwelijks reële groei. Die Trump tax cuts werden vooral gebruikt voor buybacks en het effect van die cuts raakt stilaan uitgewerkt. Morgan Stanley en dergelijke praten al over een komende recessie.

Gezien dit fonds goed deed in 2008 vroeg ik mij af wat ze nu van plan zijn. Zou mij verbazen als komende maanden rustig zal blijven.

E10NE (niet E10)
E10NE (niet E10)
3 jaren geleden

Dat is er nu eens “boenk” op! Sinds het ontstaan van de a-sociale media komen er iedere dag meer mensen bij die – oa door hun narratieve uitlatingen en (narratieve)volgers – zich “belangrijker, beter en gelukkiger” gaan voelen of anderen door hun “fake news” gaan manipuleren. Gelukkig hebben wij MIJN KAPITAAL nog om de “nuchtere beleggers” hier ten gepaste tijde mee te confronteren.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x