About the author

Related Articles

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op
Investeringsboom
Gast
Investeringsboom

Spijtig dat er geen updates komen rond vastgoed op deze site. Als we even gaan kijken naar de Lyxor Epra EU tracker, dan zien we de voorbije jaren een sterke stijging. Als we gaan kijken naar de GVV’s die in Brussel noteren, de meeste hebben er een serieuze stijging op zitten de voorbije jaren. De meeste GVV’s zetten mooie prestaties en resultaten neer, hebben een professioneel management,… Ze profiteren bovendien van de lage rente om zich goedkoop te financieren. Daarnaast heb je de beleggers die op zoek zijn naar rendement en dat niet meer vinden in vastrentende producten. Ik beleg… Lees verder »

Al Fonds
Gast
Al Fonds

Als je mij de Isincode van die Lyxor-tracker kan opgeven, dan probeer ik hem mee te nemen in de Gogi.
Van GVV’s kennen wij te weinig: dan durven wij daarover niet schrijven. Als er lezers zich geroepen voelen om over GVV’s iets te schrijven, dan zijn ze welkom. Publiciteit of schrijven over de eigen winkel is geen goed idee.

Darts
Gast
Darts

Het is hier stil, verdere dalingen waren inderdaad niet uit te sluiten. Na een stijging is er een nieuwe daling gekomen. Maar wie durfde te kopen op datum van het artikel heeft in veel gevallen ondertussen een mooi dividend binnengehaald en stukken die boven aankoopkoers noteren.
Alleen heerst momenteel de idee dat op langere termijn de rente alleen maar kan stijgen ( vermits ze zo goed als niet meer kan dalen ) en de koers van de vastgoedbevaks dus zouden moeten dalen.
Dan maar wachten tot we in dat scenario verzeild zijn geraakt.

Blackbelt
Gast
Blackbelt

Wanneer komt hier eens een update.
Ik ben alvast tevreden over de Cofinimmo en WDP die ik in 2013 kocht (op de goede momenten).
Voor mij hoort wat vastgoed thuis in een goede portefeuille.

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be