About the author

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Investeringsboom
Investeringsboom
7 jaren geleden

Spijtig dat er geen updates komen rond vastgoed op deze site. Als we even gaan kijken naar de Lyxor Epra EU tracker, dan zien we de voorbije jaren een sterke stijging.
Als we gaan kijken naar de GVV’s die in Brussel noteren, de meeste hebben er een serieuze stijging op zitten de voorbije jaren. De meeste GVV’s zetten mooie prestaties en resultaten neer, hebben een professioneel management,… Ze profiteren bovendien van de lage rente om zich goedkoop te financieren. Daarnaast heb je de beleggers die op zoek zijn naar rendement en dat niet meer vinden in vastrentende producten.
Ik beleg steeds een deel van mijn portefeuille in vastgoed, direct of indirect. Diversificatie is belangrijk. Meeste GVV’s zijn op dit moment wel duur op Euronext Brussel. Bij een rentestijging is een (serieuze) correctie dan ook niet uitgesloten.
Op dit moment loopt de IPO van XIOR, boeiende tijden !!!

Al Fonds
Al Fonds
7 jaren geleden
Antwoord aan  Investeringsboom

Als je mij de Isincode van die Lyxor-tracker kan opgeven, dan probeer ik hem mee te nemen in de Gogi.
Van GVV’s kennen wij te weinig: dan durven wij daarover niet schrijven. Als er lezers zich geroepen voelen om over GVV’s iets te schrijven, dan zijn ze welkom. Publiciteit of schrijven over de eigen winkel is geen goed idee.

Natalie
Natalie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Archief_Robokat

In mijn post van daarnet bij het recentere vastgoed artikel verwijs ik dus naar deze comment van jou (cfr rentegevoeligheid en risicio op grote kater) indien je zou afvragen. 😉
Geen idee overigens waarom het C+F Immo Rente fonds niet 100% in vastgoed zit en dus ook een stuk oblis en cash aanhoudt.

Darts
Darts
8 jaren geleden

Het is hier stil, verdere dalingen waren inderdaad niet uit te sluiten. Na een stijging is er een nieuwe daling gekomen. Maar wie durfde te kopen op datum van het artikel heeft in veel gevallen ondertussen een mooi dividend binnengehaald en stukken die boven aankoopkoers noteren.
Alleen heerst momenteel de idee dat op langere termijn de rente alleen maar kan stijgen ( vermits ze zo goed als niet meer kan dalen ) en de koers van de vastgoedbevaks dus zouden moeten dalen.
Dan maar wachten tot we in dat scenario verzeild zijn geraakt.

Blackbelt
Blackbelt
9 jaren geleden

Wanneer komt hier eens een update.
Ik ben alvast tevreden over de Cofinimmo en WDP die ik in 2013 kocht (op de goede momenten).
Voor mij hoort wat vastgoed thuis in een goede portefeuille.

© 2012 - 2022 MijnKapitaal.be

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x