About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
omega
omega
4 jaren geleden

Als je het vanuit het standpunt van VS beleggers bekijkt, is het dan normaal dat alle in de eerste plaats Amerikaans zijnde fondsen zoals die van Blackrock etc vorig jaar negatief hebben afgesloten. Wat hadden die fondsen beter kunnen doen om hun Amerikaanse klanten tevreden te stellen?

Ik begrijp eigenlijk nog altijd niet goed hoe de wisselkoers van USD/EUR zoveel invloed heeft op de prestaties van een fonds, temeer jullie aangeven dat die allemaal wereldwijd kunnen beleggen. Bekijk gelijk welk goed fonds zoals bvb Flossbach uitgedrukt in dollar op M* en het resultaat is steeds negatief.

En wil dat ook zeggen als ooit de euro sterk zou stijgen tov de dollar, wij grote kans hebben om negatief rendement te zien?

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x