About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
PapagenoFrank Daems Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Frank Daems
Gast
Frank Daems

Vanmorgen is m’n portefeuille wel aangepast bij DB: er is een conversie gebeurd en het aantal deelbewijzen werd verhoogd. Ik zit nu wel met een gedeelte van een deelbewijs opgezadeld daardoor (aantal eindigt op 0,175).

Frank Daems
Gast
Frank Daems

Ik heb het M&G Income Allocation Fund in portefeuille. Volgens de brief (die in mijn geval vanwege Deutsche Bank komt) werd vooropgesteld dat de omzetting een feit zou zijn op 20 maart. De brief vermeldt ook dat “de Netto Inventariswaarde en het aantal deelbewijzen in uw portefeuille blijven hetzelfde”. Is er al iemand bij wie deze omzetting effectief is gebeurd? Het GB-fonds noteerde op 15/03 aan 11,356 EUR, de huidige NIW van het LU-fonds is slechts 9,71 EUR (volgens M*). De melding dat NIW en aantal hetzelfde zou blijven lijkt me niet te kloppen, maar ik kan nog niet reageren… Lees verder »

Papageno
Gast
Papageno

Gelijkaardig verhaal hier, maar dan voor het M&G Dynamic Allocation Fund. Zal morgen eens bellen naar Deutsche Bank.

Papageno
Gast
Papageno

Volgens mijn contactpersoon bij DB zijn ze nog bezig met de omzetting en in tegenstelling tot hun vorig bericht is de omzettingsfactor niet 1 op 1. Voor het M&G Dynamic Allocation Fund betekent dit: aantal nieuwe participaties = aantal oude participaties maal (ongeveer) 1,648. Dat klopt dan met de nieuwe koers van 9,73.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be