About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RobokatLuc Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Luc
Gast
Luc

Ik vind het jammer dat niet meer mensen luchtvervuiling een belangrijk thema vinden.

Nochtans een steeds groter wordend probleem bij ons als je de luchtkwaliteit bekijkt met als gevolg meer mensen die last ondervinden aan de luchtwegen.

Het ware mss verstandig als men over milieu spreekt dat niet alleen de nadruk op climat change wordt gelegd maar ook op luchtvervuiling. Dat thema is een beetje op de achtergrond geraakt vrees ik, terwijl het ons allemaal zeer direct aanbelangt, ook voor onze kinderen.

Robokat (Carl De Ridder)
Lid

Persoonlijk vind ik dat ook. Door de CO2 doelstellingen heeft men dieselwagens bevoordeeld t.o.v. benzine. Diesel produceert minder CO2 maar is veel meer vervuilend.

Dit is ook de reden waarom het niet evident is te zeggen wat “ethische of groene beleggingen” nu precies zijn. Er zijn zoveel tegengestelde belangen.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be