About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

28
Reageer op dit artikel

avatar
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Annhkdsjuluscesartvkh53Al Fonds Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
juluscesar
Gast
juluscesar

Er blijven bij KBC altijd instapkosten maar deze zijn onderhandelbaar in functie van o.a. van welke statuus ze je geven. )-; Zo voelt iedereen zich belangrijk. Verder moet je goed op je strepen staan zeker als je overgaat van de ene belegging naar de andere bij KBC. dalen tot 1% is hierbij niet ongewoon. Nu ja ongewoon …we weten ondertussen dat je ook gewoon (bijna )zonder kosten kan aankopen. Mijn vraag ? wat ga je daar kopen ? De meeste PPP(KBC Life Privileged Portfolio Protected Defensive ); hun succes nummer bij angstige beleggers zijn al een tijdje in cash gegaan… Lees verder »

juluscesar
Gast
juluscesar

gratis van het ene fonds naar het andere binnen KBC, ja op voorwaarde dat het dezelfde fondsgroep is. Vb binnen ppp kan meer of minder dynamisch gaan of je winst vastklikken door te verschuiven van maand. Mijn ervaring is dat bij wisseling van een beleggingsproduct 1% instap het laagste haalbaar is in functie van wat ze je toekennen als status en waarbij je jezelf belangrijk kan voelen. De meeste mensen zien dit als een soort afkoop van hun ongerustheid over hun belegging…maar of KBC fondsen echt zo’n hoogvliegers zijn ? Hun marketing is vnl gericht op ‘vertrouwen’ We weten ondertussen… Lees verder »

tvkh53
Gast

Heb ook een aantal fondsen bij KBC maar vindt die niet terug in uw fondsenlijst hoewel deze reeds 10 jaar en meer op de markt zijn; kunnen die niet toegevoegd worden?

Sven
Gast
Sven

Als ik op de site van de tijd kijk, zie ik volgende lijst.
Gesorteerd op rendement.
comment image

Voor fondsen ben ik zeker niemand die zomaar bij de grootbank gaat aankloppen.
Heb zelfs een mooie collectie van jullie via binck 🙂

Maar waar zit dan het verschil met uw lijst?

Andreas
Gast
Andreas

ZO slecht vind ik dat nu toch ook niet? Wel natuurlijk als het inderdaad de 48 beste zouden zijn, maar dat moet wellicht met een korreltje zout genomen worden. Ze maken er elke week massa’s bij.
De meeste fondsen zijn positief op 1 jaar, en op 5 jaar zit het gemiddelde ergens (schatting met het blote oog) op dik +4% per jaar. Lijkt mij OK. Op 10 jaar heb je er 2008 bij, maar zelfs dan is het nog te doen, vind ik -alleen Japan natuurlijk. En ik ben geen KBC-fan!

Jan H
Gast
Jan H

Geen wonder dat KBC goeie cijfers kan voorleggen, instapkosten plus povere rendementen… Kassa Kassa…

Rick
Gast
Rick

Uitermate triest dat banken er dus kennelijk nog altijd voor KIEZEN om mensen doelbewust te MISLEIDEN…
Gelukkig dat jullie dergelijke dingen in de gaten hebben én ervoor waarschuwen, thx!

evita
Gast
evita

Al Fonds, dat zijn de beste van HUN fondsen hé. En wat is dan de rest ??

Bart Gijssens
Gast
Bart Gijssens

En wat zegt de volatiliteit van deze fondsen? Want dat is ook de reactie als het gaat over fondsen die een hogere return bieden dan het MK mixerfonds.

Jhn
Gast
Jhn

Der is er hier eentje direct ingevlogen 😉

Jan H
Gast
Jan H

Dat belooft voor de rest van het jaar 😉

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be