About the author

Robokat (Carl De Ridder)

Jaren geleden had ik niet veel interesse in financiele zaken, en vertrouwde vooral op mijn bankiers. Af en toe werd ik naar het kantoor geroepen waarbij de bankier vertelde dat ik best product X verkocht en het veel betere product Y aankocht. Wat ik dan vaak deed. Enkele malen haalde ik een bescheiden winst, af en toe ook wat verlies. Stilaan begon ik te beseffen dat ik de touwtjes in eigen handen moest nemen, wilde ik betere rendementen halen.

Related Articles

4
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PeterKurtRobokat Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Peter
Gast
Peter

Blijkbaar verschenen in de Standaard op 8 aug en vandaag ook nog eens in het zonnetje gezet in een mailing van MeDirect (https://www.medirectbank.be/nl-be/nieuws-research/nieuws-dossiers/article/2016/08/08/investeren-als-een-goede-tandem)

Kurt
Gast
Kurt

Er is ook een recente wissel geweest begin 2016 van beheerder.

Newton Investment Management has installed Aron Pataki as lead manager on the £2.2 billion BNY Mellon Global Real Return fund following the departure of James Harries.

Harries stepped down from the BNY Mellon-subsidiary in mid-December with no direct replacement for the fund being announced.

Dit kan natuurlijk ook gebeuren bij de mixer fondsen. Wat doen jullie in zo’n geval ? want nieuwe beheerder is niet verantwoordelijk voor de returns van de 5 vorige jaren.

© 2012 - 2018 MijnKapitaal.be