About the author

Al Fonds (Marc Person)

Ik ben meer dan 30 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. Toen ik in 1991 mee aan de wieg stond van de Tak 23 had de fondsenvirus me al snel te pakken. John Bogle stelt dat 94% van de fondsen op de lange termijn hun benchmark op de lange termijn niet konden verslaan. Voor mij was dat een uitdaging om op zoek te gaan naar die andere 6%.

Related Articles

8
Reageer op dit artikel

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Al Fondsjean claudeKevindfterAl Fonds Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jean claude
Gast
jean claude

Hallo Al fonds,
Ik vind voor de ogenblik geen évaluatie meer van de MK Mixerfonds ?
Waar kan ik de tabelle met de evolutie vinden ?
Dank u

dfter
Gast

Spijtig nu wil ik juist beginnen op Me direct bank en blijkt dat ze maar de helft van de fondsen van het mixer fonds hebben 🙂

Kevin
Gast
Kevin

Ik kon alle fondsen via Medirect krijgen. Hiervoor heb ik wel eens contact opgenomen met de helpdesk en zij hebben alle fondsen mooi aan mijn watchlist toegevoegd. Prima service vond ik. Nu heb ik al 6 mixerfondsen gekocht waarvan de limiet wat lager was, 4 hadden een hogere limiet. Als ik die 4 wil aankopen moet ik de andere 6 in evenredigheid bijkopen zodat die 4 procentueel maar evenveel doorwegen als de 6 die ik al heb. Ik heb hier wel gelezen dat het M&G fonds wel een probleem zou kunnen opleveren. https://www.mijnkapitaal.be/portefeuilles/mixerfonds/evolutie-mijnkapitaal-mixerfonds/

Kevin
Gast
Kevin

Ik denk dat de meesten al overtuigd zijn van het belang van een goede selectie en spreiding zoals toegepast in het Mixerfonds. Er is geld op de spaarboekjes wat niet opbrengt maar men weet niet goed of het nu de moment is om in te stappen. Europa zit immers in een dipje, men hoort over een bubbel die ontstaat doordat er massaal geld in de economie gepompt wordt, is er een correctie op til ???
Ik denk dat daar de vraag van komt is het nu het moment om in te stappen of net een mogelijke correctie af te wachten.

Jef
Gast
Jef

Eens temeer weer goede info. Net gelezen in de Tijd beurstaks op kapitalisatiefondsen weer aan opwaartse herziening toe .

Ronald Hermanus
Gast
Ronald Hermanus

Duidelijk een perfekte strategie…die werkt….

© 2012 - 2020 MijnKapitaal.be